top of page
sanomalehtipohja pieni.png

RajaSpeksi 2023 lipunmyynti on auki!

Päivitetty: 11. maalisk.

Maaliskuu on täällä ja niin ovat myös liput esitykseen RajaSpeksi 2023: ...ja yksi ei pelastunut

Tätä päivää on odotettu! RajaSpeksin lippukauppa on vihdoin auki ja löytyy tästä ! 2023 näytösten liput ovat liikkuneet reipasta tahtia, joten käythän varmistamassa oman paikkasi pian!

RajaSpeksi2023: ...ja yksi ei pelastunut on hyytävän hauska mysteeri, joka sijoittuu englantilaiskartanoon 60-luvulla. Eksentrinen paroni, kartano täynnä toinen toistaan epäilyttävämpiä henkilöitä, sekä aavistus, että jotain on tapahtumassa. Voivatko Lontoon nerokkaimmat ja vastahankaisimmat etsivät auttaa saamaan selvyyttä tähän juttuun? Entä voitko sinä? RajaSpeksin taikaa on vahva sidos esiintyjien ja yleisön välillä. Yleisö voi esittää "omstartteja" eli määreitä, joilla näytöksen kohtaukset saavat aivan uusia, usein hulvattoman hauskoja ulottuvuuksia. "Omstart! Murhanhimoisesti! Omstart! Paikalle saapuu henkilön äiti. Omstart! Henkilö kertoo synkimmän salaisuutensa."


Ai pitääkö siellä osallistua? Apua!

Ei hätää! Jos et ole aiemmin käynyt katsomassa speksiä, etkä ole varma kuinka toimia, tule rohkeasti katsomaan, kuulemaan ja kokemaan tämä uusi elämys. Speksin konsepti tulee parhaiten tutuksi käytännössä, eikä interaktiivinen osallistuminen ole koskaan pakollista. Aina voit myös vain istua ja nauttia esityksestä!


bottom of page