top of page
2020_tausta.jpg
2020_tausta.jpg

RajaSpeksi 2020: Suuri kohellus vie katsojat seuraamaan jännitysnäytelmää pankkiin, kultaharkkojen loisteeseen ja pörssihaiden hampaisiin. Tiirikoi tiesi katsomoon pian, sillä speksikurssit ovat nyt kovassa nousussa. 

 

Nyt jo kuudetta vuotta putkeen teatterilavan valtaa joukko taitavia nuoria tekijöitä, tuottaen Joensuuhun laadukasta ja ammattimaista musiikkiteatterispektaakkelia - RajaSpeksiä. Tämän spektaakkelin tekijöitä yhdistää halu tehdä laadukasta sekä oman näköistä speksiä. Tekemiseen liittyvä kunnianhimo, huumori, halu kehittyä, sekä valmius tehdä niska- ja hartiavoimin töitä yhdessä näkyy tämänkin vuoden esityksessä.

Vuoden 2020 RajaSpeksi - Suuri kohellus sukeltaa varkaiden ja huijareiden maailmaan - luvassa on toinen toistaan upeampia näyttelijäsuorituksia, musiikkillista taituruutta ja taidokkaita tanssikoreografioita, kun esityksessä raotetaan alamaailman verhoa, jonka varjoissa punotaan pahaenteisiä juonia...

RajaSpeksin jatkuvuus joensuulaisella kulttuurikentällä on vahvalla pohjalla. Produktio vain kasvaa vuosi vuodelta, mutta taito ja intohimo, joilla tätä kaikkea on syksyllä 2014 alettu tekemään, ovat vahvoina suunnannäyttäjinä tänäkin vuonna.

Tule. Koe. Tämä on RajaSpeksi.

- Ohjaajat Karoliina Nousiainen ja Sara Vainikka

bottom of page