top of page
Etusivu

RajaSpeksi juhlisti kymmenvuotista taivaltaan vaihtamalla arjen realiteetit taikajuomiin ja kultakirjailtuihin loitsuriimuihin. Matavaan arkeensa kyllästynyt kuriiri Saar löytää sattumalta kauan kadoksissa olleen setänsä Opuksen mystisen kirjan. Kirjan tekstit johdattavat Saarin ja hänen ystävänsä Keri-menninkäisen tarunhohtoiseen seikkailuun läpi aarniometsän, maagien hämyisten kammioiden ja itse kuninkaallisen hovinkin. Jokainen haluaa osansa kirjasta, mutta kuka ratkaisee sen salaisuudet?

Seuraa meidän kuulumisia Instagramissa

OMSTART!

RajaSpeksi on interaktiivista teatteria, joten yleisömme on meille aivan erityisen tärkeä! Esityksen aikana sinulla katsojana on mahdollisuus huutaa "omstartteja", eli erilaisia määreitä, joiden avulla juuri näkemäsi tilanne esitetään hieman toisella tavalla. Kiitos mielettömän eläytymiskykyisten esiintyjemme, tämä johtaa usein mitä hulvattomimpiin tilanteisiin, eikä naurulle näy loppua!

Voit huutaa vaikkapa "Omstart! Ruotsiksi!" tai "Omstart! Murhanhimoisesti!" Vain mielikuvitus on rajana! Voit myös huutaa vain "Omstart!" jolloin esiintyjät improvisoivat kohtauksen uudelleen parhaaksi näkemällään tavalla. Jos "Omstart" huudetaan juuri kuullun speksibiisin päätteeksi, hyvällä tuurilla saatat päästä kuulemaan jotain aivan uutta!

RajaSpeksi on ainutlaatuinen ja hulvattoman hauska teatterielämys, joka ei jätä ketään kylmäksi! 

Speksissä huikeat näyttelijänsuoritukset ja silmiä hivelevät tanssikoreografiat yhdistyvät aina yhtä taidokkaan speksibändin livemusiikin säestämänä yhdeksi upeaksi kokonaisuudeksi, jonka kulkuun juuri sinä, arvoisa katsojamme, pääset vaikuttamaan! 

bottom of page