top of page

HAE VASTAAVAKSI

vastaava-kuva.png

RajaSpeksi hakee vastaavia juhlavuodelle 2024!

MASKEERAUSVASTAAVA
PUVUSTUSVASTAAVA
LAVASTUSVASTAAVA TARPEISTOVASTAAVA

 

OHJAAJA
TUOTTAJA
BÄNDIVASTAAVA
TANSSIVASTAAVA

OHJAAJA vastaa näyttelijätiimistä ja heidän harjoituksistaan, sekä viimeisenä koko speksiproduktion taiteellisesta toteutuksesta.

TUOTTAJA vastaa tuotantotiimistä, sekä viimeisenä koko produktion käytännön toteutuksesta ja siitä, että lavan takana ja tiedotuksessa asiat sujuvat.

BÄNDIVASTAAVA vastaa bändistä ja viimeisenä speksibiisien sovituksesta. Bändivastaava valitsee yhdessä muiden vastaavien kanssa speksibiisit ja luo bändille harjoitusaikataulun.

TANSSIVASTAAVA vastaa tanssitiimistä ja viimeisenä tanssikoreografioista. Tanssivastaava luo myös omalle tiimilleen harjoitusaikataulun.

MASKEERAUSVASTAAVA vastaa hius- ja maskeeraustiimistä ja meikkien ja kampausten suunnittelusta ja toteutuksesta.

PUVUSTUSVASTAAVA vastaa puvustustiimistä ja puvustuksen sekä asusteiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

LAVASTUSVASTAAVA sekä TARPEISTOVASTAAVA vastaavat yhdessä lavastus- ja tarpeistotiimistä. Lavastusvastaava vastaa lavastuksen ja tarpeistovastaava tarpeiston suunnittelusta ja toteutuksesta.

KUKA VOI HAKEA VASTAAVAKSI?

Vastaavahaut poikkeavat hieman muista hauista sillä, että vastaavan pesteihin etsimme erityisesti henkilöitä, joilla on aikaisempaa kokemusta RajaSpeksistä tai jostain muusta speksistä, tai muuta aikaisempaa kokemusta siltä osa-alueelta, jonka vastaavaksi haet. 

Voit aivan loistavasti hakea vastaavaksi esimerkiksi tiimiin, jossa olet aiemmin ollut mukana tiimiläisenä!  
Vastaavat tuntevat speksin erityispiirteet ja toimivat oman osa-aluuensa tiiminvetäjinä sekä yhteyshenkilöinä tiimiläistensä ja muiden vastaavien välillä. Vastaavat vastaavat oman osa-alueensa suunnittelusta ja aikataulun mukaisesta toteutuksesta.

Vastaavaksi voi hakea myös kaverin kanssa! Vastaavia on yleensä 1-2 per tiimi. Vastaavat ovat osa vetämäänsä tiimiä, esimerkiksi tanssi- ja bändivastaavat löytyvät muiden tiimiläistensä tavoin lavalta esiintymästä.

bottom of page